TV KARNESİ | TAKSİM'DE BOMBA OLAYI

Bugün yani 31 ekim pazar 10:30 civarında Taksim Meydanındaki anıt heykelinin orada, çevik kuvvete bir canlı bomba saldırısı düzenlendi.. An iyibariyle gelen son gelen bilgi: Bombanın erken patladığı ve bu yüzden bir felaket olmadığı.. 15 yaralı olduğu söylenmekte.. Umarım yaralı sayısı artmaz ve yaralılardan hayatını kaybeden olmaz..

Gelelim bu önemli olayda televizyon kanallarımızın karnesine!

Tüm haber kanalları hızlı bir şekilde haberi duyurdular.. Ellerine gelen ilk görüntüleri yayımlayıp, Taksim'den canlı telefon bağlantısına geçtiler.. Yılların muhabiri Mete Çubukçu'nin sakin ve net anlatımıyla NTV telefon yayınında öne çıktı.. Habertürk, TGRT|Haber ve TRT|Haber 3G teknolojisini kullanarak canlı yayın yapınca tüm kanalların önüne geçmiş oldular.. NTV ve CNN|Türk'den de 3G beklerdim..

Gelelim bizim 5 büyüklere!! Tüm bunlar olurken Show'da Pazar Süprizi, Kanal D'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki, ATV'de Bitmeyen Şarkı, Star'da Magazin Programı ve TRT1'de Kahramanlar Diyarı diye bir yapım oynuyordu.. Değil akışlarını keserek canlı yayına geçmek; son dakika haber bandını bile kullanmadılar.. Şuan ben bunları yazarken çıktıysa bilemem ama olayın üstünden bir saat geçtikten sonra versen ne olur vermesen ....

Haber kanalları hızlı bir şekilde görevlerini yaptı ama beş büyükler sınıfta kaldı.. Büyük ihtimalle pazar sabahı olması sebebiyle kanallarda sadece asistanlar vardı, herkes evindeydi.. Bir saat içinde haber girmemesi bunun bir kanıtıdır.. Ama hayat pazar sabahı falan dinlemiyor işte..

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...