MEHMET ASLANTUĞ & AHMET HAKAN OLAYI 3

Ahmet Hakan'ın ilk saldırısına Mehmet Aslantuğ'un cevabı şurada

Ahmet Hakan'ın ikinci saldırısına benim cevabım burada ve Mehmet Aslantuğ'un da cevabı -nekbey hızıyla- aşağıda:

Ahmet Hakan Coşkun’a,

İnsan, dilinin altında gizliymiş ya, sen de oradan yakalanıp duruyorsun ne yazık ki! En başından beri, “Küçük bir başlangıçtır bu...” demeye çalışan birinin, kişiliğine de, samimiyetine de saldıracak kadar kaybolmuşsun! Küçük başlangıçlar korunur Ahmet Hakan Coşkun; çünkü daha büyükleri için onlara ihtiyacımız vardır. Ama sen eleştirmiyor, bir trol gibi dolaşıyorsun. Ve ne tuttuğunu düşünüyorsan artık, arsız zenginler gibi gözümüze sokuyorsun! Mevsimsiz kalmış  avcı iştahına alıştığından olsa gerek, böyle dertlerin yok, anlıyorum. Yıldızları tutmak mümkün olmaz, Ahmet Hakan Coşkun; ama karanlık gecelerde yolumuza  rehberlik ederler. Belli ki kutup yıldızını kaybetmişsin! Allah yardımcın olsun.

Mehmet Aslantuğ'dan, olayı sidik yarışına çevirmek isteyen Ahmet Hakan'a karşı verilecek -tam da beklediğim bir üslupta- çok tadında bir cevap geldi saat 18:00 sularında.. Allah'a havale etmek en güzeli.. Peki ne oldu? Ahmet Hakan tüm yazılı medyaya haber olarak kendi reklamını yapmış ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya sunmuş oldu..

EDIT: Ahmet Hakan gene saldırdı!! Burada

3 yorum:

mine dedi ki...

sınıff sıınıfff reklam kokusu var bu başlıkta ama işin içinde Mehmet Aslantuğ var diyorum sonra ama işin içinde reklam yapmak için Petek Dinçözle yan yana gelmişlik var diyorum sonra
amaaaaan bana ne ya diyorum komik olan işin sadece başlık kısımlarında kalmış olmam okumayı içim almadı - kızmayınız : ) -

Unknown dedi ki...

@mine; Arzum Onan filmle ilgili konuşmak için Petek'in programına katıldı.. O kadar olacak elbet.. Ama diğer filmlere oranla çok sade ve az reklam yaptılar.. Mehmet Aslantuğ da eşi orada olduğu için telefonla bağlanıp o açıklamaları yaptı.. iyi ki de yaptı; çünkü sadece yazılı cevap yetmezdi.. videoyu izlemenizi öneririm..

Bağırmadılar, kendilerini övmediler, her yerde boy göstermediler.. Filmin galasında Mehmet Aslantuğ neredeyse "film çektiği için özür diler" havada bir konuşma yaptı..

Aslantuğ çiftinin hayatta istedikleri son şey başkasının üzerinden reklam yapmaktır..

Arzum Onan'ı değil ama Mehmet Aslantuğ'u kısmen tanıyorum.. Bu cümlelerim asla onları sevmemden ötürü değildir!

Şu kadarcık tanıyorsam; yazdıklarımdan eminim..

Size tavsiyem; konuyla ilgili olan 3 başlığı da okuyunuz.. Hiçbirşey demeyen, hayalini gerçekleştirip ortaya nazikçe filmini bırakan bir adama söylenen o 7 maddeyi okuyun ve kendinizi O'nun yerine koyun..

Eleştri her zaman var ama üslubuyla...

Engin dedi ki...

AHMET HAKAN DEVAM EDİYOR... :))

Bir cila daha döküldü

HERKESİN “İyi bir insan”, “Efendi bir adam” ya da “Çok janti biri” diye nitelendirdiği kişilerin cilasının bu denli kolay dökülmesi beni çok üzüyor.
İşte bakın:
Hepimizin “İyi bir insan”, “Düzgün bir sanatçı” ve “Efendi bir adam” olduğuna rahatlıkla tanıklık yapabileceğimiz Mehmet Aslantuğ, çektiği filme yönelik biraz ağır sayılabilecek bir eleştiri karşısında nasıl da efendiliğini bozuverdi.
Bana “Kuduz gibi yaşıyorsun...” dedi, diyebildi.
Hep söylerim, yine söyleyeceğim:
Bir insanın medeniliği, kibarlığı, nezaketi, jantiliği konusunda karar vermeden önce mutlaka bir sınamadan geçmesini beklememiz gerekiyor.
Ortada eleştiri yokken herkes kibardır. Bir eleştiri söz konusu olduğunda da kibarlık korunabiliyor mu? Mühim olan budur.
Mesela Mehmet Aslantuğ, çizdiği imaja uygun bir şekilde, benim ağır sayılabilecek eleştirime şık, zarif, nazik, haklılığını ortaya koyan bir yanıt verseydi...
Böylece hem benim ağır yüklenişimi açığa düşürmüş olurdu, hem de jantiliğine halel getirmemiş olurdu.
Bu durumda bana da mahcup olmak düşerdi.
Ama “Bir kuduz gibi yaşıyorsun” diyerek...
Tahammülsüzlüğünü gösterdi, yatak odası sesiyle yaptığı o bilmiş konuşmaların ne denli yapay olduğunu ortaya koydu, o kadar da efendi olmadığını gösterdi.
Kısacası bir cila daha döküldü.


http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=16049494&yazarid=131&tarih=2010-10-15

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...