O KALP BİZİ UNUTMADI | YENİ BÖLÜM NE ZAMAN ?

İki haftadır yayımlanmayan, istenilen ratingi almadığı için maddi sebeplerden ötürü bitirileceği konuşulan Bu Kalp Seni Unutur mu? dizisi ShowTV ve yapımcı Tomris Giritlioğlu ortak kararıyla devam kararı aldı.. Basın bülteni şöyle diyor:


Show Tv ekranlarında başladığı günden bu yana beğeniyle izlenen Bu Kalp Seni Unutur mu? dizisi bir hafta aradan sonra 2 Mart Salı akşamı yeni bölümleriyle Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Son günlerde izleyici ve basın nezdinde dizinin biteceği yönünde endişeler oluşmuştu. Bu bağlamda; yapımcı firma ile Show TV yönetimi bir durum değerlendirmesi yaparak, yayına girdiği ilk günden beri inançla ve cesaretle sahiplendikleri ‘Bu Kalp Seni Unutur mu’ dizisinin Show Tv ekranlarında devam etmesi yönünde karar aldı.

1 yorum:

Ayla Arslancan dedi ki...

Tüm dizilerde,oyuncu kadrosu dışında,sayıca çok daha fazla teknik eleman çalışır.Onlar da oyuncular gibi haftalık alırlar,onların da aileleri,çocukları,bir kısmının torunları ve hepsinin sorumlulukları vardır.iziler pat diye kaldırıldığı zaman,bu arkadaşlar doğal olarak işsiz kalırlar.Yeni bir dizi başlayıp ta onlar iş buluncaya kadar,bir güvenceleri varmıdır,açıkçası bilmiyorum.Onun için başlayan her diziye sahip çıkılmasını alkışla karşılıyorum...Sevgiler...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...