NEREYE KADAR KADİRİZİM ?

Kanal D'nin Haneler isimli komedi programında Yaban diye bir skeç yer almaya başladı bundan 2 ay önce.. Yaban, Kadir İnanır'ın 1973 yılında oynamış olduğu filmin ve ordaki karakterin ismi.. filmin ve karakterin tiye alındığı bu skeç pek bir tutuldu, sevildi, ilgi gördü.. peki Kadir İnanır ne yaptı?
bir sürü laf söyledi: beni taklit ediyorlar, benim üstümden prim yapıyorlar, imajımı zedeliyorlar, saygısızlık yapıyorlar vs vs vs.. daha fazlası da var, konuştu da konuştu.. her gazetenin haftasonu ekinde haberi ve fotoğrafı çıktı..magazin programlarına demeçler verdi..

ama bir gün kendisine skeçteki Yaban ile birlikte oynayacağı bir reklam filmi teklif edildi.. e para tatlı geldi ki; İnanır teklifi kabul etti ve Petrol Ofisi'nin reklamında oynadı.. sen o kadar laf et -ki bence çok anlamsız şeylerdi söyledikleri- ondan sonra da gel reklam da oyna.. ne kadar mantıklı olduğunu bir kez daha kanıtlamış olan (!) Kadir İnanır'ı kutluyorum..

1 yorum:

Serdar ~ vordven dedi ki...

İlk anda o tip çıkışlar yaptı çünkü dikkat çekmek, reklamını yapmak istiyordu. Ve bu dikkati de çekti. O aradaki atışma ve sürtüşmeler sonucu böyle bir reklam filmi gelmesi de üzerine kaymak olmuş. 1 taşla 2 kuş vurmuş sevgili Kadir İnanır.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...