YENİ REKLAM UYGULAMASI

1 Nisandan itibaren yeni reklam uygulaması başladı televizyonlarda.. Farketmişsinizdir, sabah akşam her daim kalan süreyi yamayı başladılar.. Seyirci bilmiyor çünkü, eskisi gibi sanıp uzaklaşabilir diye korkuyorlar.. Neydi ne oldu bir bakalım:

Eskiden 20 dakikada bir 9 dakika reklam izliyorduk.. 20 dakika boyunca reklam çıkmayacağını ve çıkınca da 9 dakikadan az olmayacını biliyor, ona gçre planlıyorduk WC molamızı, mutfaktan bira ve çerez kapma süresini..

Şimdi ise 1 saat içinde 12 dakika reklam izleyeceğiz.. 12 dakikayı aşmak yasak ama giriş sıklığı ve süresi kanala kalmış.. İşte olay burda başlıyor.. Süresi kısa ama daha sık reklam girecek.. Şahsen ben sevdim, değişiklik iyidir.. Seyir keyfi fazla bölünüyor ama kısa sürüyor..

Bu arada çaktırmadan çok önemmli birşey daha oluyor; seyirci iyice televizyona bağlanıyor.. Süre kısa, ne zaman çıkacağı belli değil.. Zaten o yüzden, seyirci kaçmasın diye her daim kalan süreyi koymaya başladılar..

Son olarak başa bela gizli reklam uygulaması da kalktı.. Karakter üzeri buzlanmadan Cola'sını içebilecek artık..

İyisiyle kötüsüyle 2011 yeni reklam düzenlemesi böyle.. Neyse, en güzeli diğer yol.. Fringe, The Mentalist ve Event.. Reklamsız hem de HD! Anladınız siz..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

berbat bir uygulama olmuş bizi dvd ye sevk ettiler artık her akşam reklamsız bol bol film izleyeceğiz:) tv paranoyası olmaktanda kurtulduk, istediğimiz saatte istediğimiz filmi izleyeceğiz. sevdiğimiz dizileride reklamsız ertesi gün internettten izleyeceğiz süper oldu bu kısa reklam işi. böylelikle ekranlara yapışmaktan kurtulduk. bilgisayar koltuğundan kaldırmak yerine o koltuğa yapıştırmayı tercih ettiniz teşekkür ederiz........

Adsız dedi ki...

iyi oldu

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...