TELEVİZYON ÇOCUĞU | ASLI KÖKÇE | Part 2/2 | izle

Söz verdiğim gibi işte aslında eski ama yenpyeni bir Televizyon Çocuğu bölümü! Bu program müthiş! Konuklar eski Turnike güzeli ve geçenlerde albüm çıkaran Aslı Kökçe ile o zamanlarda kalan eski bir popçu Levent Akkaş.. Konuklar o zaman bile çok popüler olmadığı için Okan geç almış, öncesinde türlü şıftırmalar yapmıştır.. Telefon muhabbetler, stüdyo içi numaralar, espriler, şıp diye hatırlayacağınız teaserler..  Bu bölüm çok eğlenceli! İzlememezlik etmeyin!

Ayrıca önemli bir çağrıda bulunmak istiyorum.. Sizlerin de elinde Televizyon Çocuğu'ndan yada Gece Kuşu'ndan bölümler olabilir ve çok doğal olarak aktarma sıkıntısı çekiyor olabilirsiniz.. Ben bu bölümleri kaydedenin sadece ben olduğuma inanmıyorum, başkaları da olmalı.. Siz de onlardan biriyseniz, iletişime geçin.. Sayenizde hepbirlikte izleyelim o bölümler... Mail için hemen az sağda İrtibatı Koparmayalım bölümüne alalım sizi..



3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba bu bölümün yayın tarihi nedir

nekbey dedi ki...

1996 sonbaharı..

Adsız dedi ki...

Pazartesi,salı,çarşamba ve perşembe geceleri yayınlanmasına karşın nasıl oluyor da stüdyoda bu kadar adam/kadın bulunabiliyordu :p Hepsi işsiz güçsüz insanlar mıydı yoksa cast ajanstan mıydı? :D

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...