118 33 HAKKINDA | izle

Burçin Bildik
Kimi reklamlar seyirciyi rahatsız ederek akılda kalır.. Bu bir yöntemdir.. 11833 reklamındaki oyuncu Burçin Bildik efemine tavırları, hareketleri, eller havaya demesi seyirciyi biraz fazla rahatsız etmiş!

Gayet sevimli bir karakter var ekranda.. KARAKTER diye de büyük harfle yazayım, gerçek değil hani.. Rol.. Çakır'a ceneze namazı kılan bir toplumda yaşıyoruz, böyle yazmak lazım.. Hemen bir saldırı başladı tabii muhafazakar kesimden.. Neymiş, efemine gibiymiş..

Biraz efemine biri çıkmaya görsün televizyona.. Ahlakları bozuluyor hemen.. Adam elini sallayıp hep berebaer anacım diyince hayatları kararıyor nedense.. (Ama zamanında Aydın'ın sabah programlarını izlemişlerdir eminim) RTUK'ü arayacağını söyleyenler ve hatta arayanlar.. Bu nasıl bir bencillik.. Ben bu reklamı sevmiyorum dur bir alo diyim RTUK'e..

Televizonda ve sinemada adı ne olursa olsun kısa olan herşey zordur.. Bence reklamın kısası daha da zordur..Metni ve müziğiyle 118 33 reklamını çekenleri ve Burçin Bildik'i güzel oyunu için kutluyorum..

ve video: oyuncu Burçin Bildik CNNTürk 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlıyor.. 


Burçin Bildik'in Hürriyet'e verdiği röportaj için tıklayınız

1 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten cok basarili bir reklam serisi oldu. alba clave ve burcin bildik cok guzel bir oyunculuk sergilemiş. öğrendiğim kadarıyla artık telefona ihtiyaç duymadan internet üzerinden de sorgulama yapılabiliyor.
http://www.11833.com.tr/numara-sorgula

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...