LOST BU.. BİTMEZ!

İlk bakıldığında gerçekmiş gibi gözüken ama tamamen fake ve geyik haberlerle dolu haber sitesi.. Bu formatın bizdeki temsilcisi meşhur Zaytung.. Bu tarz ama yurtdışı kaynaklı bir sitenin kurbanı oldu; ben ve benim gibi Lost severler.. Velhasıl aşağıda yazdıklarım bu sitenin uydurma haberi.. Normalde eğlenceli oluyorlar ama maalesef bazen de gerçekle çok örtüşen haberler yapıp ortalığı karıştırabiliyorlar, şekil A'da olduğu gibi..  


 

Efendim merhabalar.. Malum araya bayram girdi, uzak kaldık..  Başlık herşeyi anlatıyor aslında ama unutanlar için yazıyım.. Lost bu yaz başı 6. sezonuyla final yapmış, daha sonra 12 dakikalık extra bir bölümle bir takım sorulara cevap vermiş ve ebediyen tarihe karışmıştı.. yada biz öyle sanmışız!

2011 Mayıs ayında tam 5 bölüm daha yayımlanacakmış! Evet doğru okudunuz 5 bölüm! Bu bölümlerde, dizide olan karakterlerden ziyade olmayanlar yer alacakmış! Bu açıklamayı yapan senaristler şimdiden merak unsurunu fazlasıyla yarattılar zaten.. Jack, kate, Lock, Hurley ve Benjemin olmayacak bölümlerde.. Benim tahminim Jacop ve siyah adamın bilinmeyenleriyle cevapsız sorulara yanıt verecekler.. Artık ne çıkarsa mecbur izleyeceğiz..Hiç öyle izlemem falan demeyin.. Merak etmeyen var mıdır yahu.. Umarım oyuncağa dönmeden nihai final olur bu sefer ki..

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...