YALÇIN BAYER BAYDI

Bizim millet egosunu tatmin etmeye bayılır! Hele bir de ünlüyse ve etrafında onu tanıyanlar varsa.. İlgi görmek, alkışlanmak, dikkat çekmek için elinden geleni yapar!

Bizim millet şaşşakçılığa da bayılır! Anlamadan dinlemeden bile basar alkışı.. Öyle düşünmese bile sırf hümayiş olsun diye bile alkışlar..

Hürriyet Gazetesi'nin lüzumsuz yazarı Yalçın Bayer geçenlerde işte aynen bu şekilde egosunu tatmin etmis! Başı göğe ermiştir! Akşam mutlu uyumuştur! "Bastım fırçayı, alkışı da aldım ha hayyt" diye gururlanıyordur şimdi!

Olan biten ve nekbey'in tokadi az ilerde....

Kardeşim, havaalanında bir uçağın rötar yapması için onlarca sebep var.. Uçakta problem vardır, havaalanında problem vardır, teknik arıza vardır, vardır da vardır.. ne zaman ki kuleden kalkış için hazır komutu gelir; pilot da o a zaman basar gaza yada her ise işte..

Sen pilotu azarlamışsın neye yarar! Ne hakla azarlarsın! Bağırmış çağırmış alkış almış.. Pilotun umrunda değil ki.. Pilot yüzünden bekledi sanki o uçak! Sanki içerde okey oynuyormus da bekletmiş! Git şikayetini havaalanında ilgili yere yap! Gerekeni gerektiği gibi yap! İşte o haber:



Önceki akşam Trabzon-İstanbul seferini yapan Sun Expres uçağının yolcuları arasında Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer de vardı... 35 dakikalık rötarın ardından uçağa alınan yolcular, uçağın içinde isyan ettiren ikinci rötar anonsuyla karşılaştılar.
40 dakikalık ikinci rötar anonsunun üzerine ayağa kalkan Yalçın Bayer, kabin memurlarına pilotla görüşmek istediğini söyledi... Bunun üzerine pilot kabinden dışarıya çıkarak Bayer'in yanına geldi.

Usta gazeteci ayağa kalkarak, yüksek sesle, "İki saattir bu yolcular şirketinizin rötarlarıyla ilgili şikayetlerini anlatıyor bana. Haksız değillermiş. 40 dakika daha rötar yaparak bunu kanıtladınız. Trabzon halkına bunu yapmaya ne hakkınız var" dedi.

Bayer'in bu konuşması uçak yolcuları tarafından alkışlarla desteklenirken pilot gecikme için tüm yolculardan bir kez daha özür diledi. Bazı yolcuların ayağa kalkarak Bayer'i alkışladığı görüldü.

Medyatava Notu: Yalçın Bayer, Hürriyet'te "Yeter Söz Milletin" adlı köşeyi hazırlıyor...


Kaynak: www.medyatava.com


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...