SİNEMA.COM'UN BAŞINA GELENLER

Gösterimdeki filmlerin konularını, seanslari, oynadığı sinema salonları hakkinda bilgi veren ve gelecek filmlerle ilgili haberler yazan yaklaşık 8-9 yıllık bir geçmişi olan sinema.com sitesinin adresi değişti..

sinema.com ekibinin yeni adresi www.gencsinema.com

Bu değişikliğin sebebi ise aslında Sinema.com alan adını kiralık olarak kullanmakta olan Soda Medya‘nın alan adının asıl sahibi YBS Yeni Bilgi İletişim yani Tikle ile sözleşmesinin yenilenmemiş olması.. Tikle sahibi olduğu alan adını kendi geliştireceği yeni bir proje için kullanmak üzere Soda Medya’dan sözleşme bitiminde geri almış. Bu durum karşısında Soda Medya yetkilileri de sahip oldukları ve aslında Şubat ayından beri yayında olan GencSinema.com’u devreye almışlar.

Buraya kadar herşey normal, olabilir böyle şeyler.. Gelelim beni kızdıran olaya! www.sinema.com'a girenler yaklaşık bir haftadır şöyle bir yazı ile karşılaşıyorlar: "yepyeni bir sinema.com geliyor. bugüne kadar sunduğumuz hizmetin 1000 katını, sizlere sunmaya hazırlanıyoruz" Çoğu insan bunu çok doğal olarak sinema.com yeniliyor olarak algılayacaktır.. Ben olsam -sinema.com- olarak devam etmezdim zaten ki hadi ettin o zaman insan oraya bir not yazar..

sinema.com'u yaratan ve bugünlere gelmesini sağlayan gencsinema.com ekibinin yıllardır verdiği hizmetin üzerine yatmaya çalışan, emek hırsızı bir yada birkaç kişinin çirkin bir oyunu bu!

 Lütfen bu yazıyı paylaşın, paylaştırın!

2 yorum:

Ayla Arslancan dedi ki...

Paylaşmaya çalıştım ama başa çıkamadım...Her şeuyi öğrenememişim,demek ki...Sevgiler...

Unknown dedi ki...

hepsini biliyorsundur sen ama dalgınlığa geldi demek ki ... iki yöntem var, şöyle ki;

facebook'a giriş yaptıktan sonra bu sayfadaki sharethis butonuna tıklayıp facebook'u seçicen.. açılan sayfadaki iki kelimeyi arasında oşluk bırakarak yanyana yazıcan ve göndere basıcan..

veya en basitini söyliyim:

bu sayfanın adresini yukarıda adres satırından olduğu gibi copy edip, facebook'da ne düşünüyorsun kısmına paste edicen..

sevgi bizden...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...