NIHAT DOGAN'LI HABABAM


EDIT:  Yılmaz Morgül Hababam'da yokmuş.. Gani Müjde twitter'dan asparagas olduğunu yazdı..

Rıfat Ilgaz'ın kemikleri sızlayacak.. Her ne bu haltı yiyen oğlu da olsa Ertem Eğilmez de rahat duramayacak mezarında.. Oğul Ferdi Eğilmez Hababam Sınıfı'nın dizisini yapacak.. Senaryoyu Gani Müjde yazacak.. Severim Müjde'yi ama son zamanlarda eski formu yok.. Perran Kutman'lı Deli Saray'lı patlamıştı.. Twitter'de 'kariyerinizi bitiriyorsunuz' diyen birine 'izledikten sonra gör' diyecek kadar da iddalı bu dizi projesinde.. 

Gelelim asıl yere, kemikler niye sızlayacak..? Çünkü felsefe öğretmenini Nihat Doğan, beden öğretmenini ise Yılmaz Morgül oynayacak! Dikkatinizi çekerim henüz diğer oyuncular belirsiz! Daha fazla lafa gerek yok sanırım.. Hababam Sınıfı 75-77 arasında çekilen o 3 efsane filmle kalacak akıllarda.. Sonraki bütün denemeler -İlyan Salman'lı son film ve Mehmet Ali Erbil'li yeni dönem- hepsi fos çıkmış, o havanın kıyısından bile geçememişlerdir.. Ha bu dizi muhakkak izlenir, her yerde haberi döner, Nihat Doğan haberlere bile çıkar.. Belli bir süre gündemi meşgul edeceği aşikar.. 

Bu arada bilginize; eski Hababam filmleri artık sadece TNT'de olacak.. Ferdi Eğilmez yayın haklarını TNT'ye vermiş.. Dizi de TNT'de olacak...


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...