ATV HABER GİRİŞ MÜZİĞİ 1993 | dinle


 Meraklısı için öyle bir müzik paylaşacağım ki; havalara falan uçacak, 40 gün 40 gece kutlayacak, partiler yapacak, deli gibi eğlenecek! Biraz abartılı oldu ama "meraklısına" için demiştim en başta.. 

ATV'nin ATV olduğu zamanlar.. 1993'de start alan filmde Ali Kırca başrolde.. Erhan Ertürk ve Oğuz Haksever perfore seslendirmede, Saynur Varışlı ise haftasonu haberlerinde..  Haber jeneriği girer ve sonrasında Balmumcu'daki ATV binasının karşısındaki balkondan haber stüdyosuna zoom başlar.. "Mutlu akşamlar efenim, ATV haber merkezine, haberin merkezine hoşgeldiniz" der Ali Kırca ve gündemdem kısa bir özet geçer.. İşte tüm bu olan bitenler esnasında fonda bir müzik çalar! yaklaşık 12 yıl falan çaldı o müzik.. Daha fazla olabilir ve hatta şuanda bile haftasonu haberlerinde çalıyor olabilir, emin değilim.. Aramadığım yer, okumadığım forum, sormadığım kimse kalmamıştı.. Kısmet bugüneymiş! 

Infected Mushroom adlı grubun Converting Vegetarians albümünün ilk CD'sinin sekizinci parçası olan Deeply Disturbed isimli parçaymış meğersem yıllar boyunca merak ettiğim..

ATV'de parçanın belli bir yeri çalıyormuş.. Sadece orayı alıp mixlemişler.. Ben de öyle yaptım..Önce yalnızca malum yerden oluşan nekmix versiyonunu dinleyin; sonra da -meraklıysanız- orjinal ve uzun halini.. Hadi afiyet olsun.. 

nekmix 

Orjinal Versiyon 


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...