ARAKÇI BİZİM YENGE


Kanal D'nin yeni dizisi Bizim Yenge'nin müzikleri Cem Özkan'a ait.. Özkan Dön Bana şarkısıyla büyük sükse yapmıştı zamanında.. O parça Lynyrd Skynyrd'in olağanüstü parçası Free Bird'e bir hayli benziyordu.. Bizim Yenge'de de bir ana tema müziği var ki.. Rahmetli Melih Kibar'ın Neşeli Günler filmine yaptığı müziği andırmakta, fazlasıyla hem de.. kendine has, farklı ve spesifik bir melodisi vardır Neşeli Günler'in.. O kadar benzetmiş ki; hani müziğin M'sinden anlamayan bile bunu farkedebilir.. Cem Özkan bu arakçılık konusunda ısrar ediyor.. Hoş bir davranış değil bence.. O müziğe okey veren yöneticilerin de davranışı hoş değil...


Diziye gelirsek.. Oyuncular ve oyunculuklar çok iyi! Harbiden izlettiriyorlar kendilerini.. Ama o kadar.. Canım Ailem dizisinin seyircisine göz dikmiş bir yapım Bizim Yenge.. Böyle mahalle dizilerine de ihtiyaç var elbette ama senaryosu bu kadar sığ olmasaymış keşke..

İlker Aksum'un annesi öbür kızla arasını yapmaya çalışacak oğlunun.. Gelin-kaynana kavgaları olacak.. Kardeşlerin okul maceraları olacak; aşık olacaklar, davak yiyecekler.. Aşık olunan çocuk belalı falan olacak.. İlker İle Şebnem ara ara kavga edip ayrılcaklar, şebnem dönmek istecek; son anda barışçaklar, abisi devreye girecek İlker'in.. vs vs vs... Bunlar tahminlerim, umarım şaşırtırlar beni.. 2-3 haftada bir yarım saat göz atsam anlaşılır zaten..

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...