NEFESS ISTANBUL | tanıtım

Sizlere çok cici bir yer tanıtacağım: Nefess İstanbul

Nefess İstanbul bir Yoga ve Oyunculuk Atölyesidir.

Amacı 21. yüzyılın getirdiği bedensel ve duygusal yorgunluğa sahip bireylerin, fiziksel ve duygusal kapasitelerini artırmaya yarayacak bir nefes alma ortamı hazırlamaktır.


Nefess İstanbul, özellikle mesleki gelişimini sürdürmek isteyen sahne sanatları bünyesindeki oyuncular ve dansçılar için deneysel çalışmalara açık bir yer sağlama hedefindedir. Bu nedenle, tüm üyelere yoga ve pilates'in yanı sıra, şan dersleri ve mesleki workshoplara katılma imkanı sağlanacaktır.


nefess'in yaratıcıları kendilerini böyle anlatıyorlar.. E biraz da ben anlatayım.. Moda'da tenha bir sokak, pek sessiz bir apartman dairesi ve önünde balkonu.. Böyle huzurlu bir yerde nefess alacaksınız.. Sizi iki güzel insan -Ayşegül ve Kerem- karşılayacak.. Size evinizdeymiş hissi veren atmosfer ile bütünleşecek, kendinizi hoş sohbete ve nefess'in sihirli sesine bırakacaksınız..


Hatha yoga, yin yoga, hamile yogası ve yoga terapi adında dört farklı yogayı profesyonel eğitmenlerden öğreneceksiniz.. Olmazsa olmazlardan pilates dersleri de sizleri bekliyor.. Reikiye ilginiz varsa master reiki Derya Şimşek'ten tüm sırlarını öğrenebilirsiniz..

Uzmanlar tarafından, çeşitli günlerde düzenlenen enteresan seminerlerle de bilgilerini arttırabilirsiniz..

Eğitimi Türkiye'nin ilk türk hard rock gruplarindan biri olan Whisky'den alan hocanız Kerem Denktaş'tan akustik ve elektro gitar dersleri alabilirsiniz.. Burada önemli bir sözü var Kerem'in, şöyle diyor: Sizin müzik zevkinize göre, gitarı sıkılmadan, keyif alarak öğrenmenizi sağlamak için dersler daha çok şarkılar üzerinden gidecektir.. Dilerseniz şan, piyano ve solfej dersleri de alabilirsiniz..

Tüm bunları nefess istanbul'un samimi ve sıcak ortamında, en içten insanlarla birlikte yapacağınızı unutmayın.. 

nefess sadece buradaki fotoğraflardan ibaret değil elbet.. Görmek ya da aklınıza takılanları sormak isterseniz sakın çekinmeyin; Nefess'i ziyaret edin.. Kerem'in formülünü kimseye söylemediği nescafe'sinden, Ayşegül'ün leziz kekinden tadın.. Vaktiniz az ise arayın; telefonda söyleşin, öğrenin.. Mutlaka kendinize nefess alacak bir zaman yaratın.. Hem nekbey'den öğrendim sizi derseniz kimbilir belki bir süprizle karşılaşabilirsiniz..

Nefess İstanbul web sayfası için buraya 
Nefes İstanbul
Caferağa M. Hülya S.
10/1A Moda/ Kadıköy
0216 550 36 42

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...