'CEHENNEM SİLAHI' SİL BAŞTAN MI?

TR karakter yuzunden uzunca yazmak istemedim ama kisaca muhtesem ikili olmazsa hic cekilmesin daha iyi.. Yoksa pek ragbet gorecegini sanmam.. beyazperde.com'dan alintidir.

Elinde pek çok yeniden çevrim projesi bulunan Warner Bros.,'Cehennem Silahı'na gözlerini dikmiş durumda. Warner Bros.'tan bir yöneticinin yaptığı açıklamaya göre, şirketin öncelikli hedefi Mel Gibson ve Danny Glover'ın başrollerini paylaştığı aksiyon-komedi klasiği 'Cehennem Silahı'nı uyarlamak...

Daha önce Warner Bros. ve yapımcı Joel Silver tarafından serinin 5. devam filmi olarak planlanan proje, kadronun başka projelerde yer almasıyla duraklatılmıştı. Ta ki Mel Gibson ve sevgilisi Oksana Grigorieva arasında yaşanan ve ayrılıkla sonlanan skandala dek. Gibson'un kariyerini bitirme noktasına getiren bu olay, 'Cehennem Silahı 5'in de fişinin çekilmesine neden olmuştu. 

Henüz detaylı bilgilerin paylaşılmadığı projede kimlerin rol alacağı bilinmiyor, bilinen tek şeyse, "Castle" isimli polisiye dizinin senaristi Will Beall'in senaryo üzerinde harıl harıl çalıştığı.

Yeni 'Cehennem Silahı'nın senaryosunu Los Angeles polisini yakından tanıyan Will Beall'e emanet eden orijinal serinin yapımcısı Joel Silver, Beall'in deneyimlerinin Cehennem Silahı'na yeni ve taze bir bakış açısı katacağını söylüyor. Şu an planlama aşamasında olan projede Çavuş Martin ve Çavuş Roger'ı kimlerin oynayacağı merak edilirken, yönetmen konusunda da arayışlar sürüyor...

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...