DEVEKUŞU KABERE = KABERESTAR



Eski yapımları yeniden çekmek! Son yılların sihirli cümlesi.. Ülkemizde yada dışarda hiç farketmiyor ve özellikle son bir yıldır önlenemez bir şekilde tüm hızıyla devam ediyor bu furya.. işte son örneği; eskisinin birebir aynısı olma da düşünce aynı: Devekuşu Kabere yeni adı ile "Kaberestar" başlıyor! Zeki Alasya ile Metin Akpınar uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geliyor. Hem de Nevra Serezli ile birlikte..

Kabarestar isimli proje, MED Yapım destekli Armağan Çağlayan'a ait.. Çağlayan, bu sefer kamera arkasında olacak. Zeki-Metin ikilisi ve Nevra Serezli bu projede oyuncu koçluğu yapacak. Devekuşu Kabere'nin unutulmazlarından olan Yasaklar, Aşk Olsun ve Deliler gibi oyunları 14 genç oyuncu sahneleyecek. Tabiki ratingi arttırmak için koçlarımız az da olsa bazı oyunlarda genç oyunculara eşlik edecekler.. Yarışmanın jürisi halk olacak..

Bence gereksiz bir proje.. İşin ilginç ve belki de tek güzel tarafı işin ucunda para olmaması! Evet, yarışmayı kazanan daha doğrusu seçilecek en iyi altı kişi; kurulacak "Yeni Devekuşu Kabare"nin oyuncuları olacak.. Zeki-Metin ikilisi bu oyuncularla kuracakları yeni oluşumla, bir zamanlar fırtınalar estiren kabere günlerini yeniden canlandırmaya çalışacak önümüzdeki yıllarda.. Belki de güzel birşey çıkar ortaya...

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...